Herken je jezelf in deze titel?

Welkom bij het dikke billen clubje! Maar niet gewoon dikke billen hé…nee, de dikkigheid zit hem aan de binnenkant van je benen. Bijzonder vervelend als je een rokje of jurkje draagt bij warme lente dagen (of bewaar ons van hete en zwoele zomerdagen!). Na een uur rondstappen merk je dat je vanmorgen voor de kleerkast een zeer foute beslissing genomen hebt, je had eigenlijk een broek moeten aandoen of op zijn minst een oma-onderbroek met pijpen tot aan de knieën.

De uitstulpingen aan je binnenbenen plakken met vel tegen vel aan elkaar.

De uitstulpingen aan je binnenbenen plakken met vel tegen vel aan elkaar. “Ffflwwmmmp” hoor je wanneer je ze los wil trekken om op te staan. Genaaaant! Dan wandel je van het bureau tot aan de kast en auw! Het tere vel schuurt bij elke kruising van je billen tegen elkaar en dat wordt een rode plek die straks flink geïrriteerd zal zijn, zoals babybillen die niet ingepakt worden met het juiste merk luiers. Snel naar de apotheek om de hoek voor een busje talkpoeder?

Ja, nu weet je ‘t weer, vorige zomer had je last van de veel te spannende rekker in de taille en de pijpjes aan de benen rolden op.

En waarom heb je dan dat fietsbroekje niet aangedaan dat in je kast ligt? Dat heb je daar speciaal voor gekocht! Ja, nu weet je ‘t weer, vorige zomer had je last van de veel te spannende rekker in de taille en de pijpjes aan de benen rolden op. Liep je daar, met rond iedere bil een extra zwembandje én de dikke uitstulpingen van je billen wreven toch weer tegen elkaar. Je hield je voor om tegen de volgende zomer wat af te vallen en veel te sporten zodat je billen strak zouden worden. En voor nu zou je alleen nog maar rokken en jurkjes dragen bij koude dagen…

Wel, gedaan met je zorgen. Wij maakten een zweetshort op jouw maat: jouw tailleomtrek, jouw bovenbeenomtrek en dat zit goed! Je maakt er zoveel als je wil en gedaan met die frustraties, jij moet helemaal niet afvallen!

https://www.saveourshape.be/product/zweetshortje-volle-binnenbeen-billen/