/Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen2019-02-14T16:05:01+02:00

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Vind je geen antwoord op je vragen? Neem contact met ons op!

Wat doen we met jouw gegevens?2016-02-25T21:27:25+02:00

Door te bestellen via de website van Nicky Vergouwen/Save Our Shape, staat de Koper uitdrukkelijk toe dat kan worden overgegaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het aankoopproces. Nicky Vergouwen /Save Our Shape zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De Koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering. De Koper heeft ten allen tijde het recht om zich kosteloos te verzetten tegen de verwerking van de gegevens voor direct marketing doeleinden. Voor meer informatie wordt de Koper uitgenodigd zich te wenden tot het openbaar register bijgehouden door de Commissie voor Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te Brussel.

Privacy2016-02-25T21:25:37+02:00

Jouw maten blijven bij ons in huis en worden enkel gebruikt om jouw patronen op maat aan te maken. We geven/verkopen deze informatie niet door.

Niet tevreden?2018-02-09T17:10:11+02:00

In het kader van verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht om aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen en de verpakking op eigen risico en kosten, in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat terugsturen naar Nicky Vergouwen/Save Our Shape, Oudesteenweg 104, 2060 Antwerpen, België. Goederen die specifiek voor de koper ontworpen zijn, worden niet teruggenomen en de koper kan zich in dat geval niet beroepen op het verzakingsbeding.

Nicky Vergouwen/Save Our Shape behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

Met andere woorden:

Gereedschap en materialen kan je terugsturen indien er iets niet in orde blijkt te zijn. De naaipatronen op maat worden echter speciaal voor jou aangemaakt en nemen we aldus niet terug.

Bancontact- Visa…..2018-02-09T17:10:57+02:00

Verschillende betaalmogelijkheden zijn mogelijk, deze zie je wanneer je de verschillende stappen in het winkelmandje doorloopt:

  • Ideal
  • Maestro
  • Mastercard
  • Bancontact/Mistercash
  • Visa
  • directe bankoverschrijving

(Vergeet zeker niet het vakje voor de Algemene Voorwaarden aan te vinken.)

 

Ik ben bijgekomen/afgevallen/mama geworden.2018-02-09T17:15:01+02:00

Je lichaam verandert voortdurend. Daar heeft leeftijd zeker iets mee te maken. Je kan er vanuit gaan dat je lichaam om de 5 jaar anders is en een nieuwe opmeting is dan aangeraden. Maar ook als je mama bent geworden, ziet je lichaam er anders uit. Sommigen onder ons zijn blijvend gezegend met een buikje of de borsten hebben een andere zwaartekracht gekregen. Ook in dat geval raden we je aan om je opnieuw te laten opmeten.

Het kan ook zijn dat je slachtoffer bent geweest van een ongeval of je hebt een ernstige ziekte gehad. Je zal zelf wel merken of je nog in je oude kleding kan of niet. Je bepaalt best zelf of een nieuwe opmeting nodig is.

Schommelt je gewicht met 1  à 2 kg, geen paniek! Je naaipatronen zullen nog steeds passen.

Je bent pas echt zeker als je in cm’s gaat vergelijken. Bij confectiematen is de sprong van de ene maat naar de andere maat 4 cm. Is het verschil groter dan 4 cm, dan zal je ook wel degelijk een visuele verandering hebben en is een volledig nieuwe opmeting aangewezen. Want ook je armen, benen, billen en buik zullen veranderd zijn in omtrek.

Heb je een workshop gevolgd, dan weet je hoe je jezelf kan nameten. Heb je je individueel laten opmeten, neem dan contact met ons op.

Leveringstermijn2019-02-14T16:05:07+02:00

Je bestelling wordt de eerstvolgende werkdag verzonden met de post. Mocht er vertraging ontstaan, krijg je daar via e-mail een melding van.

Je pakje wordt verzonden naar het dichtstbijzijnde postpunt, je krijgt een melding wanneer je het daar kan gaan ophalen.

Naar waar worden de pakketten verzonden.2019-02-14T16:05:07+02:00

Standaard worden de pakketten naar je thuisadres verzonden. Als je niet thuis bent, worden ze naar het postkantoor  van jouw postzone gebracht, waar je ze kan afhalen. Voor België is het tarief 4,90 euro, voor het buitenland 10 euro.

Je kan het pakket ook bij een postpunt van jouw keuze laten leveren. Voor België is het tarief 3,5 euro, voor het buitenland tussen 7,5 euro en 12 euro (afhankelijk van het land van bestemming). Vul dit dan in tijdens het afrekenen. Vink het vakje af (zoals in de afbeelding hieronder) en vul het adres van je postpunt in.

We gebruiken plasticfolie enveloppen. Ze zijn zeer stevig en weerbestendig.