Vrijdag 13 mei gingen we van start
en we kregen al ontzettend veel feedback van jullie 🙂 

Met die informatie zijn we braaf aan de slag gegaan en hebben ferm gesleuteld aan het SOS concept.
  1. We hebben onze opmeetservice uitgebreid. Je kan nu all-the-way gaan en je helemaal laten bedienen of nét kiezen voor de meer economische aanpak, ontdek het hier.
  2. We voegden 2 nieuwe modellen toe, een zweetshortje en een eenvoudige kokerrok. En er kwam een uitbreiding van de Katlijn Bloes, je kan nu kiezen uit 2 afwerkingen van het voorpand. De weelderige kraag die mooi drapeert ofwel een zeer eenvoudige V-hals.
  3. Later deze week voegen we nog een model toe, een A-lijn rok met schuine steekzak, hou dus zeker onze facebookpagina in de gaten.
  4. Niet iedereen heeft behoefte aan een patroon op maat, daarom bieden we voortaan ook standaardmaten aan, maar uiteraard niet zomaar standaard hé, ha ja!

Niet iedereen heeft behoefte aan een patroon op maat, daarom bieden we voortaan ook standaardmaten aan, maar uiteraard niet zomaar standaard hé, ha ja!

We kregen de Gazet van Antwerpen over de vloer en prompt daarop volgde de Antwerpse regionale zender (ATV).

Ik werd deze maand 40 en maakte mijzelf een godinnenkleed! We gaan dat uitwerken naar een kooppatroon, maar dan in feestversie zodat jij het einde van het jaar in stijl kan afsluiten (ja hoor, daar zijn wij nu al mee bezig).

We werken gestaag verder aan de opleiding van onze SOS meters. Je kan voorlopig terecht bij ons in Antwerpen, bij Misses Needle in Turnhout. Heel snel volgt nog een adresje in Gent.
Vanaf augustus nemen we ons voor om elke maand 1 nieuwe SOS meter op te leiden. Interesse om SOS meter te worden? Dan zijn er paar voorwaarden waaraan je moet voldoen: je beschikt over een btw nummer, je kan goed naaien, je kan patroontekenen. Contacteer Save Our Shape voor meer info.

Vakantie!

Je kan besparen terwijl wij op verlof zijn, want van 1 juli tem 22 juli zijn we even weg. Wat vitamine D opdoen (hopelijk). Dat betekent dat er in die periode geen verzendingen gebeuren, maar…op alle aankopen via de shop van SOS krijg je 20% winkelmandkorting!
Vanaf maandag 25 juli vliegen we er weer in om al jullie binnengekomen bestellingen aan te maken en te verzenden.
Je kan je ondertussen wel laten opmeten in Turnhout bij de dames van Misses Needle.

Pop up!

3 en 4 augustus kan je binnenspringen voor een opmeting in de container op Convoi, een groot pop up concept op het Eilandje in Antwerpen.


CIAO BELLA!