Elk lichaam is uniek!

Grote borsten, kleine borsten, rechte heupen, ronde heupen, platte poepen, volle billen, lange benen, korte armen… Zoveel vrouwen, zoveel verschillende lichamen. Hoe gek is het dan dat de meeste standaardpatronen uitgaan van het zandloperfiguur? Straf, want amper 8% van de vrouwen zou onder dit figuur vallen. Gevolg: frustratie in het pashokje.

Daarom bekijken wij onze patronen constructie vanuit een breder perspectief.
Volgens de lichaamstypes die beter aanleunen bij al die verschillende vrouwenlichamen.

Want elk lichaam verdient het om de perfecte snit te krijgen.

Wat is ze groot. Struis is Miss Tall niet, maar dat lange lichaam is niet altijd compatibel met wat er in de rekken hangt. Het gevolg: knierokken die mini’s worden.
Klein, tenger en fijn, zo kun je Miss Petite het best omschrijven.  Maar Miss Petite wil ook wel eens iets anders dan enkel oversized kleding.
Rondingen zijn haar trademark. Dat gaat van het buikje, tot rondere billen en stevigere bovenarmen. Ook haar décolleté is doorgaans goed gevuld.
Haar onderlichaam is breder in verhouding tot haar bovenlichaam. Moeite in het pashokje heeft ze vooral met de zone rond de heupen.
Je kent haar ook wel als de X, de 8 of de zandloper. Ze heeft het ideale figuurtje, zo luidt het vaak. Schouders en heupen zijn mooi in verhouding en ze heeft een duidelijke taille. “aandachtspuntjes”: een ferme boezem of andere flinke welvingen.
Ze is breedgeschouderd, heeft weinig taille- en heupvorming en dat vaak in combinatie met slanke benen.