Looking good!

Eerlijk? Na het zien van mijzelf in het ATV interview had ik last van een dipje, mijn zelfvertrouwen had weer even een deuk gekregen, hoe zie ik er nu toch uit! Ik keek dan ook niet echt uit naar de fotoshoot die we deze week op de agenda hadden staan, want ik was zelf het model. Alweer een confrontatie met mijzelf, daar zat ik eigenlijk niet op te wachten.

Maar daarbij was ik even het concept van Save Our Shape uit het oog verloren. Kleding op maat waarbij je goed in je vel zit. Want bij het zien van onderstaande foto’s ging mijn zelfvertrouwen weer pijlsnel omhoog. Ik heb namelijk iets ontdekt door de foto’s van mijn achterkant, jawel, ik heb een sexy poep! Ik kan bijna niet geloven dat dat mijn lijf is daar in die kokerrok. We zijn een paar dagen verder en ik zit nog steeds op de golf van ‘jeey, dit is mijn lijf en ik voel me goed!’

Dit is mijn lijf en ik voel me goed!

Voor dit rokje is het niet nodig een pastoile te maken omdat het in een dikke rekstof wordt gemaakt. Het spant nergens te hard, je hebt dus geen aftekeningslijnen van je ondergoed of een kwabbetje hier of daar….

Je hebt slechts enkele maten nodig en je kan al aan de slag. Het is ook supereasy, 2 naden stikken, 1 zoom inleggen, 1 boord stikken, de elastiek inbrengen en klaar!

Draag het casual met een eenvoudig topje en platte sandalen of stijlvol met een hakje en de variant van de Katlijn Bloes (v-hals).

Dit model is ideaal voor een zandlopersfiguur: je schouders en heupen zijn even breed en je hebt een duidelijke taillelijn. (Zelf ben ik een zandloper van het ronde type, de 8-vorm).