Yep, na een paar maanden is ze er eindelijk. De stijlvolle outfits die we creëerden voor zakenvrouw Katlijn hebben me de hele zomer bezig gehouden. Elke stap van het proces heb ik op punt gezet: het opmeetsysteem, het persoonlijke maatwerk en de interactie daarbij, prototypes beoordelen terwijl mijn levend model in een andere provincie zit (of zelfs soms in een ander land),  samenwerken met een imagoconsulente, stoffen en materialen zoeken, digitale patronen tekenen….. Maar ook fotoshoots organiseren en een fotografe vinden die de juiste sfeer kan vangen die past bij Save Our Shape.

Ben ik even blij dat mijn proefkonijn zo’n enthousiaste dame was. Een ‘die hard’ fan trouwens, want zij geloofde vanaf de eerste minuut in het Save Our Shape concept. En zie haar nu schitteren op die foto’s! Katlijn, ik wens je ontzettend veel plezier met je nieuwe outfits, maar vooral, dat je er goed mee in je vel zit. Met deze sterke én vrouwelijke looks kan jij zeker je vrouwtje staan in de zakenwereld waarin jij zo vaak vertoeft.

What’s next?

Nu zetten we deze patronen om naar duidelijke hobby-naaister-patronen. Je weet wel: knipjes op de juiste plaats, in elk deel een recht-van-draad-lijn, elk patroondeel benoemen met een naam (dat is toch wel handig), overal de juiste naadwaarden voorzien….

We zorgen daarbij uiteraard ook voor duidelijke werkbeschrijvingen.

Mijn focus voor de volgende maanden wordt de uitbouw van het SOS Meter netwerk. Heb jij zelf interesse om SOS Meter te worden?  Aarzel dan niet om me te contacteren of check even de agenda voor een infosessie bij jou in de buurt.

De laatste loodjes dus naar mijn grote droom: kleding voor elke vrouw, elk figuur, elke stijl. Want wij verdienen allemaal een perfect passende garderobe, toch?