WELKOM BIJ SAVE OUR SHAPE

Save Our Shape geeft jou de vrijheid om vestimentair te doen wat jij wil.

Trendy en superleuk kimono patroon.

Ben je ook wel eens gefrustreerd wanneer je niet in staat bent om een patroon naar je hand te zetten? Je weet niet hoe dat moet of hoe je er überhaupt aan moet beginnen.

Of misschien ben je er moedig aan begonnen, maar krijg je dat ellendige pasfoutje niet weggewerkt.

Je weet dat het nodig is om eerst een proefmodelletje te maken, maar je bent gefrustreerd omdat je er zo weinig tijd voor hebt. Je wil het liefst alle stappen van het testmodel overslaan en meteen je design succesvol uitwerken, aantrekken en gaan paraderen op een feestje.

In de winkels vind je nooit iets dat 100% ‘jij’ is. Altijd is er wel iets dat je wil aanpassen of het zit nét niet goed.

Je hebt in confectie een verschillende maat voor je boven en onderkant en dat vertaalt zich ook zo in de confectiemaat-patronen.

OMG! Je bent nu toch echt wel aan het juiste adres! Wij bieden de oplossing voor je problemen!

PATROON OP MAAT
+ PASJURK

€185.00

Een patroon op maat vraagt wel wat werk, dat heb je niet door enkel te meten. We maken op basis van de eerste opmeting jouw persoonlijke patroon aan. Daar maak jij in baalkatoen een pasjurk mee. Die gaan we gezamenlijk doorpassen om de pasvorm helemaal te perfectioneren. We hanteren een stapsgewijze methodiek, zodra de schouderpartij goed zit, kijken we naar de borstzone en zodra die goed zit, kunnen we de heupzone op punt zetten. Soms zijn er 2 of meerdere pasjurken nodig om het optimale resultaat te bekomen. Op het einde van de sessies ga je met een perfect patroon naar huis. Maar dat is niet alles, klik hieronder en ontdek wat de sessies nog voor jou in petto hebben.

SHOP NOW
MODELVERANDERINGEN
WORKSHOPS

€130.00

Nu je dat perfecte basispatroon in handen hebt, kan je alles maken wat je maar wil. We verknippen de grote brok theorie in kleine behapbare hoofdstukjes. Met elk van die kleine stapjes, kan je een heel nieuw model creëren. Zodra je een paar technieken onder de knie hebt, kan je ze onderling gaan combineren. Zie je ergens een leuk modelletje? Dan kan jij dat voortaan zelf op je basispatroon op maat toepassen. Je kan deze lessen overigens ook volgen zonder dat je een patroon op maat hebt laten maken.

SHOP NOW
View Our Latest News
ONS AANBOD

Jij wil iets anders. Je bent origineel & uniek. Je wil ontwerpen.

Het basispatroon van de A-lijn jurk is universeel!

Maak een jurk, een jasje of een rok. Verander de mouw, de halslijn of voeg een tailleband toe.  

Er zijn zo veel mogelijkheden!

GRATIS WERKBESCHRIJVINGEN

Regelmatig plaatsen we een GIVE AWAY op deze site!

Met een goed basispatroon kan je eigenlijk alles maken, van een mouwloos topje, een elegante stijlvolle jurk, tot een zakelijke bloes. Maar als je zelf aan de slag gaat met het patroon , komt er geen mooie werkbeschrijving voor het stikwerk bij. Daarom plaatsen we hier regelmatig tutorials, gratis voor jou om te downloaden. Ontdek alvast de verschillende onderdelen die je nodig hebt om een bloes af te werken.

GRATIS DOWNLOAD 

Doe mee en leer je eigen modellen te maken!

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
ENKEL OP AFSPRAAK

WEDNESDAY – FRIDAY

09:00 ~ 17.00

SATURDAY – ENKEL WORKSHOPS

09:30 ~ 16.30